tirsdag 25. november 2008

Leon sine kort - 2. stk




Gresskar-kortet lagde jeg da jeg var 4 år og det er jo 4 år siden. Kylling kortet med diamant på har jeg laget i år. Da var jeg 8 år. Jeg har det bra. Jeg ønsker meg mobil til jul, en med mange ringetoner....

fredag 14. november 2008

Jenny's food card - Hannna Zoe Crafty monkey

English:
I have made a christmas card. "God jul" is Norwegian words and it means marry christmas. I think it's a Magnolia stamp and the girl is eating "ginger-cake". The bautiful paper with hearts is from 3ndy papir, a norwegian firm.

Norsk:
Jeg har laget et julekort og har brukt et Magnolia stempel. Har også brukt papir fra 3ndy papir og små søte pepperkakeknapper. Jeg har stanset ut god jul med min cuttlebug kids. Den liker jeg å bruke. Takk for at du besøker bloggen min og velkommen tilbake!

Leon's card about food -Hanna Zoe Monkey craft

English:
Leon has made a card for the competition at Hanna Zoe Monkey craft. He has used a Hanglar stamp and she has both a cup and a cupcake. He wants to give this card to a girl in class, but he was not sure who. Leon is 8 years old.
Norsk:
Jeg har laget et kort som jeg skal gi til en av jentene i klassen som har bursdag. Eller kanskje til bestemor. Det er et kort som skulle inneholde mat eller drikke og stemplet har både kopp og muffins som jeg har fargelagt! Jeg er en 8 år gammel gutt som heter Leon.

mandag 10. november 2008

Bursdagskort - birthdaycard from Jenny.

Jeg har laget et bursdagskort som jeg vil dele med dere. Vet ikke hvem som skal få det, men det blir nok ei jente på min egen alder. Jeg deltar også med kortet i en utfordring på Hanna Zoe crafty monkeys.
I have made a birthdaycard to a friend of mine. I have made this card to the challenge at Hanna Zoe Crafty monkeys! It was fun making it. I've used a stamp from ladybug. It's the first time i have used this stamp!
:=) Jenny