tirsdag 30. november 2010

Scrappehuset sin juleutfordring


Jeg vil være med på en utfordring som handler om å besøke scrappehuset hver dag og legge igjen en kommentar. Premien er en kjempstor pakke og blir trukket på julaften. En slik julepresang hadde jo vært kult å få.
Nå må jeg sove for det er veldig sent og det er fordi mamma kom hjem i kveld og har vært borte i nesten en uke ogjeg har savnet henne. I morgen skal jeg åpne adventskalenderen og jeg har også laget en adventskalender til mamm. Jeg lurer veldig på om hun blir glad for den.

mandag 15. november 2010

Christmas card - messys mini missions

i have made a card for messy's mini missions. Its a christmas card. I have to go to bed now. I hope you all are fine. I am fine and i have been dancing "glow" (madcon) on school today.

Jenny (12 year)

søndag 7. november 2010

Kona Kid krafters - sparkling "bling"


Hello! Thank's for the cute digi stamps i won when i participaited in challenge number 8. I won five digi stamps from sew many cards. The stamp abow is one of the stamp i won. I have made a mini pizza box for my boyfriend. I have used promakers. I have been sick for a while. I got the flew and my throat is still hurting.

This box is for the challenge on Kona Kid krafters. The theme is sparkling and i hope my bling sparkel enough to join the competition.
Regards from Jenny 12 years old.