søndag 7. november 2010

Kona Kid krafters - sparkling "bling"


Hello! Thank's for the cute digi stamps i won when i participaited in challenge number 8. I won five digi stamps from sew many cards. The stamp abow is one of the stamp i won. I have made a mini pizza box for my boyfriend. I have used promakers. I have been sick for a while. I got the flew and my throat is still hurting.

This box is for the challenge on Kona Kid krafters. The theme is sparkling and i hope my bling sparkel enough to join the competition.
Regards from Jenny 12 years old.

6 kommentarer:

  1. Så fint kort du har laget, Jenny. Det hjelper å scrappe litt når man er syk, så husker man ikke så godt at det gjør vondt i halsen! Flott stempel du har vunnet,og kjempefin eske. Muligens jeg kanskje tror jeg kan gjette hvem som skal få dette?

    SvarSlett
  2. Hi Jenny,

    Your box is just perfect for our challenge! So glad you are enjoying the wonderful digi's you won. Hope your throat stops hurting soon. Good luck with the draw.

    Hugs, Marjo at Kona Kid Krafter's

    SvarSlett
  3. Han som får denne er virkelig heldig! Vet du har stappet godterier oppi boksen og et selvlaget kort. Men det har jeg ikke kikket på - for slike hjertekort er hemmelig. Ikke vel :=)

    Du er en reser til å farge med Promakers. Tror du er litt i familie med Hege bestevenn - for det har dere to i felles. Kjempefint fargelagt og så koselig å lage kort sammen med deg de siste to dagene :=)

    Klem fra mamma

    SvarSlett
  4. This is so cute i love it xoxo maddie

    SvarSlett
  5. En nydelig eske du har laget Jenny!
    Kjempe flink er du:-) Heldig han som får denne av deg...
    Håper halsen din er bedre idag og ønsker deg en fin skoleuke!!

    Klem Laila.

    SvarSlett
  6. So cute! Thanks so much for joining us at Kona Kids again.
    ** Jamie **

    SvarSlett