tirsdag 30. november 2010

Scrappehuset sin juleutfordring


Jeg vil være med på en utfordring som handler om å besøke scrappehuset hver dag og legge igjen en kommentar. Premien er en kjempstor pakke og blir trukket på julaften. En slik julepresang hadde jo vært kult å få.
Nå må jeg sove for det er veldig sent og det er fordi mamma kom hjem i kveld og har vært borte i nesten en uke ogjeg har savnet henne. I morgen skal jeg åpne adventskalenderen og jeg har også laget en adventskalender til mamm. Jeg lurer veldig på om hun blir glad for den.

2 kommentarer:

 1. Hadde vært morsomt om du vant den premien, ja! Og flott at du har fått hjem mamma. Jeg er også glad for at hun har kommet hjem. Blir spennende å høre hva slags adventskalender du har laget til henne. Jeg er helt sikker på at hun blir veldig glad. Grisen har flyttet tilbake til gården der hun kom fra. Svigersønnen min var veldig allergisk for den, og jeg synes det hadde vært veldig dumt om han måtte ta medisiner for å komme hjem til meg. Men den var kjempesøt, og Hedvig og grisen var så søte når de lekte sammen. Savner den veldig mye.

  SvarSlett
 2. Lykke til Jenny:-) Håper du vinner!!
  Så koselig at du har laget kalender til mamma da:-)..hun ble helt sikkert glad!!

  Ha en fin adventstid! Hils mamma også:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett